50 GR PKU DÜŞÜK PROTEİNLİ UN
50 GR DALİA LİKİT SÜT
25 GR TOZ ŞEKER
2 GR KABARTMA TOZU
5 GR YUMURTA İKAMESİ
YARIM KUTU TARANİS FINDIK EZMESİ İKAMESİ
YAPILIŞI:
PKU UN, ŞEKER, YUMURTA İKAMESİ,KABARTMA TOZUNU BİR KABA KOYUYORUZ KARIŞTIRIYORUZ. SONRA DALİA LİKİT SÜTÜ EKLİYORUZ. İYİCE ÇIRPIYORUZ. FINDIK EZMESİNİ EKLEDİKTEN SONRA SON BİR KARIŞTIRIP KÜÇÜK KEK KALIPLARINA DÖKÜYORUZ. ÖNCEDEN ISITTIĞIMIZ FIRINDA 150 İLA 180 DERECE ARASINDA YAKLAŞIK 25 DK PİŞİRİYORUZ. AFİYET OLSUN
NOT:PİŞTİĞİNİ KEKİN KALIPTAN AYRILMAYA BAŞLADIGINI BAKARAKTA ANLAYABİLİRSİNİZ. HER FIRIN FARKLI ISIDA OLABILIYOR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder